Olen ehdolla kuntavaaleissa 2021!

Oulun vihreä kunnallisjärjestö on nimennyt ensimmäiset 23 ehdokastaan ja olen kiitollinen, että minut on nimitetty ehdokkaaksi ensimmäisten joukossa! ?

Oulu on minun rakas kotikaupunkini ja pohjoisen veturi. Olen kuluneen valtuustokauden aikana päässyt kehittämään Oulua kaupunginvaltuutettuna, hyvinvointilautakunnan jäsenenä ja yksilöasiainjaoston varapuheenjohtajana. Kuluva kausi on ollut opettavainen ja koen, että olemme saaneet edistettyä monia asioita. Kuluva kausi on myös antanut palon vaikuttaa yhä enemmän!

Oulussa on myös edelleen paljon kehitettävää. Olen nähnyt, että muutos on mahdollista, kun vain tahtoa ja taitoa löytyy. Tuleva kausi ei tule olemaan helppo etenkään talouden näkökulmasta. Sitä suuremmalla syyllä tarvitaan vastuunkantoa ja tulevaisuuteen katsovaa päätöksentekoa. Meidän täytyy pystyä tekemään päätöksiä, jotka ovat sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviä. Tarvitsemme vahvaa tiedolla johtamista ja perusteellista vaikutusten arviointia, jotta leikkaukset eivät kohdistu lapsiin, nuoriin, koulutukseen tai hyvinvointiin.

Haluan jatkossakin olla rakentamassa Oulusta kaikkien kaupunkia, jossa ihmiset voivat hyvin taustastaan riippumatta. Kaupunkia, joka on viihtyisä ja tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja jossa satsataan koulutukseen, joukkoliikenteeseen sekä pyöräilyyn. Kaupunkia, joka torjuu ilmastonmuutosta tulevaisuuteen katsovilla innovatiivisilla ratkaisuilla.

Minä haluan jatkaa tätä työtä ja olen aivan innoissani, kun saan olla osa mahtavaa vihreää ehdokasjoukkoa! Politiikka ja vaikuttaminen ylipäätään on aina ennen kaikkea yhteistyötä. Haluatko sinä mukaan tekemään vihreää vaalivoittoa? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!