Millaisista asioista oululaisten lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden sujuva arki muodostuu? Miten Oulussa tuetaan lasten ja nuorten pärjäävyyttä? Miten korona-aikana ja sen jälkeen pystytään kohdistamaan apua heille, jotka eniten tarvitsevat? Missä on Oulun keskeisimmät kehittämiskohteet lasten ja nuorten palveluissa? Missä olemme onnistuneet?

Lämpimästi tervetuloa Miten lasten ja nuorten arki sujuu webinaariin maanantaina 17.5. klo:18.00. Tapahtuma striimataan Facebookiin: https://fb.me/e/2jtf3AZUJ

Webinaarissa keskustelemassa ovat kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Jenni Pitko, kaupunginvaltuutettu ja hyvinvointilautakunnan jäsen Henna Määttä, Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö Itlan kehitysjohtaja Tiina Ristikari ja opettaja Heli-maarit Miihkinen.

Tapahtuma on suunnattu hyvinvointi-, terveys-, ja hoitoalan työntekijöille, yrityksille, päättäjille, alan opiskelijoille, kuntalaisille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.