Vihreät on tehneet esityksen valittavista luottamushenkilöistä kaudelle 2021-2025! Minua esitetään kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtajaksi ja konsernijaoston varsinaiseksi jäseneksi. Kanssani kaupunginhallitukseen on tulossa mainio Jaakko Kuusisto ja Susa Vikeväkorvaa esitetään hyvinvointilautakunnan puheenjohtajaksi.

Tämä on valtavan suuri kunnia ja samalla haaste, jonka otan ilolla vastaan! Kaupunginhallituksessa pääsen entistä vahvemmin rakentamaan rakkaasta Oulusta entistä parempaa kaupunkia elää ja olla. Kaupunkia, jossa tuetaan mielenterveyttä ja hyvinvointia sekä panostetaan koulutukseen ja kulttuuriin. Haluan olla päättäjänä myös siltojen rakentaja ja avoimen päätöksentekokulttuurin edistäjä. Lämmin kiitos vihreille toimijoille ja kaikille äänestäjilleni! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. ?

Iloa vihreiden tekemissä valinnoissa herättää myös mahtavat tyypit muissa toimielimissä. Tällä osaamisella ja innostuneella työotteella tästä on tulossa ihan loistava valtuustokausi!

Lue tiedote vihreiden tekemästä esityksestä luottamustoimiin valittavista henkilöistä täältä.